in-en outdoor / fatboy – poefs

fatboy – poefs

POINT STONEWASHED

De Fatboy Point Stonewashed is multifunctioneel. Het is een katoenen poef, bijzettafel, voetensteun en krukje in één. De Point Stonewashed zet het puntje op de i van je interieur.

STEVIG EN ZACHT

Deze 100% Stonewashed katoenen poef is de vriend van iedereen. Door de diverse milde kleuren nodigt de Point Stonewashed uit tot rust en ontspanning. Al is hij ook stevig genoeg om op te staan of spullen op te bewaren.

POINT OUTDOOR

Mooi en praktisch: deze kleine, ronde poef voor buiten zet de puntjes op de i voor alle tuinen en terrassen. Fatboy heeft de originele Point een upgrade gegeven met een super-superzachte hoes en een antislip onderkant. Laat jij je meubels graag buiten staan? Geen Point, eh… punt, als het aan Fatboy ligt. Sterker nog, Fatboy raadt het vooral aan. Met Point Outdoor heb je het hele jaar door een heerlijke extra zitplek voor buiten.

KWALITEIT EN FUNCTIONEEL

Point Outdoor is de perfecte combinatie van kwaliteit en functionaliteit, omdat het ook kan worden gebruikt als bijzettafel of voetenpoef voor buiten. De Sunbrella-stof maakt deze tuinpoef water- en vuilafstotend, UV-bestendig en kleurvast. Regen, modder of gemorste drankjes? Geen zorgen. Neem ‘m overal mee naartoe – Point Outdoor past in elke ruimte, binnen of buiten!

NL